Kaimynas nemelavo, rekomendavęs
NORFA mėsą
APIE PROJEKTĄ

„Mėsos gidas“ – prekybos tinklo „Norfa“ mėsos ekspertų parengtas kelrodis renkantis mėsos rūšį, jos paruošimo būdus ir tinkamiausius garnyrus tiek iškyloms gamtoje ar šeimoms pietums, tiek ir išbandant naujus receptus ar naują kepsninę. Čia visada rasite naudingų patarimų kuriant naujus patiekalus bei ieškant informacijos, kaip idealiai iškepti klasikinį kepsnį.

Pasak „Norfa“ vyriausiojo mėsininko Dainiaus Bartošiaus, mėsos ruošimas šiandien tampa hobiu ir pramoga, o būdų ją paruošti tik daugėja. „Visą svarbiausią informaciją čia pateikiame tam, kad kiekvienas galėtų rasti reikalingus atsakymus ir idėjas vienoje vietoje bei pasirinkti sau idealų receptą ar mėsos gabalėlį. Supažindiname tiek su mėsa, tiek jos ruošimo, laikymo procesais.

Stengiamės ir užtikriname, kad mėsa „Norfa“ parduotuvėse būtų šviežia, o informacijos apie jos ruošimą netrūktų. Šviežumas ir pasirinkimo įvairovė yra mūsų išskirtinis bruožas“, – kalbėjo D. Bartošius.

Didelio ištikimiausių pirkėjų dėmesio visada sulaukianti aukščiausios kokybės įprasta ar mėsinių galvijų jautiena sausai yra brandinama pačiose parduotuvėse, o šlapiu būdu – mėsinėje. Visuomet rasite ir platų vištienos, kiaulienos, ėrienos, veršienos, triušienos ar antienos pasirinkimą. „Svarbu, kad pirkėjai sugrįžta, nes siūlome tai, kas kokybiška“, – priduria D. Bartošius.

Konkurso dalyvių receptai
Rodyti daugiau lankytojų receptų