6
Draugai: 0
Karka pomidorų sultyse

Karkos paruosimas:
2-3 karkos
2 galvutės česnako
1 arb.sauktelis juodu pipiru
50 ml. Aliejaus
1 valg šaukštas rozmarino džiovinto
Karka į pjauname 4-iais pjūviais
Visus prieskonius sutryname, gauta masę itryname karka ir paliekame nuo 3 iki 12 val, marinuotis.
Ikaitiname kazana su 300 ml.aliejaus ,nuo Karkos kruopščiai nu valome prieskonius, juos sudedame į atskirą indėlį jų mums dar prikeiks ir iapskrudiname karka iki gražios spalvos, išimame į atskirą indą, supjaustome 1 kg svogūnų žiedais, pakepame iki auksinės spalvos, svogūnus išimame, ispylame aliejų, kad liktų kiek ymanoma mažiau. Ves dedame svogūnus, karka, 1 vnt. aitriųjų pipira ir uzpylame 2.5 litro Norfos pomidorų sulčių, 0.5.litro virinto vandens. Viską troškiname 1.5 valandos ant mažos ugnies. Po 1.5 val. įdedame likusių prieskonius kurie liko no nuvalytos Karkos įdedame 2 lauro lapelius, krapų visa stiebą ir dar troškiname apie 1-1.5val., kai viskas bus paruošta, mes gausime nuostabaus skonio sriuba, kurioje virė karka. Atskirai išverdame bulvytės, pabarstome krapais, paruošiame pomidorų agurkų salotikes ir SKANAUS

Kodėl verta dalintis?

Kiekvienas, per jūsų nuorodą, konkurse apsilankęs ir užsiregistravęs žmogus didina jūsų šansą laimėti pagrindinį prizą! 10 užsiregistravusių draugų = 10x didesnis šansas laimėti. Šiuo metu ši anketa turi 0 pakviestų draugų.

Kitų dalyvių patiekalai
Žiūrėti visus
Pagrindinius prizus bus galima atsiimti nuo 2021.09.10 iki 2021.10.01. Su nugalėtojais bus susisiekta asmeniškai.