2
Draugai: 0
Ant ugnies kepta barbekiu vištiena

INGREDIENTAI
1,1 kg (2,4 lb) vištienos petukai
Padažas 1
Barbekiu padažas
Padažas 2
1/3 širachos padažas
2/3 rudojo cukraus
Marinatas
2 v. š. citrinos sulčių
5 smulkiai pjaustytos česnako skiltelės
1,5 a. š. vištienos prieskonių
1 a. š. maltų juodųjų pipirų
1 a. š. druskos (arba pagal skonį)
1/2 čili grūdelių
1 a. š. džiovinto baziliko
2 v. š. alyvuogių aliejaus

PARUOŠIMAS
1. Sumaišykite visus marinato ingredientus su vištiena ir palikite ją šaltoje vietoje maždaug 3-4 valandas pasimarinuoti arba ilgiau, jei įmanoma.
2. Paruoškite savo kepsninę naudojimui.
3. Patepkite groteles aliejumi ir ant jų uždėkite vištienos gabaliukus.
4. Kepkite petukus, kol jie iškeps. Nepamirškite jų apversti, kai reikia, ir atidžiai stebėkite juos ir prižiūrėkite kepimą.
5. Paruoškite padažus sumaišydami atitinkamus ingredientus.
6. Išimkite vištienos gabaliukus iš kepsninės. Sumaišykite vištieną su padažais.
7. Apvyniokite vištieną aliuminio folijoje, kad liktų nedidelė atidengta dalis. Kepkite vištieną dar 15-20 minučių.

Skanaus!

Kodėl verta dalintis?

Kiekvienas, per jūsų nuorodą, konkurse apsilankęs ir užsiregistravęs žmogus didina jūsų šansą laimėti pagrindinį prizą! 10 užsiregistravusių draugų = 10x didesnis šansas laimėti. Šiuo metu ši anketa turi 0 pakviestų draugų.

Kitų dalyvių patiekalai
Žiūrėti visus
Pagrindinius prizus bus galima atsiimti nuo 2021.09.10 iki 2021.10.01. Su nugalėtojais bus susisiekta asmeniškai.