1
Draugai: 0
Šonkauliukai

Šonkauliai bus itin sultingi, jei kepsite juos suvyniotus į foliją. Prieš pabaigą foliją atidenkite, šonkaulius patepkite „BBQ“ padažu ir dar šiek tiek pakaitinkite, kad apskrustų. Iškepusių iškart nepjaustykite, leiskite jiems dar dešimt minučių pastovėti kambario temperatūroje. Kad šonkauliai pavyktų itin gardūs, pradėkite juos kaitinti žemoje temperatūroje, o baikite kepti aukštesnėje.

Siekiantiems tobulumo svarbu įsigyti zondinį mėsos termometrą: vištiena laikoma paruošta, kai jos viduje temperatūra siekia vidutiniškai 70–75 °C, kiauliena – 80–85 °C, jautiena – 35–90 °C, žuvis 65–70 °C, daržovės 150–200 °C.

Kodėl verta dalintis?

Kiekvienas, per jūsų nuorodą, konkurse apsilankęs ir užsiregistravęs žmogus didina jūsų šansą laimėti pagrindinį prizą! 10 užsiregistravusių draugų = 10x didesnis šansas laimėti. Šiuo metu ši anketa turi 0 pakviestų draugų.

Kitų dalyvių patiekalai
Žiūrėti visus
Pagrindinius prizus bus galima atsiimti nuo 2021.09.10 iki 2021.10.01. Su nugalėtojais bus susisiekta asmeniškai.