11
Draugai: 0
Low&slow šonkauliai

Sausais prieskoniais ytriname šonkaulius iš visų pusių. Nustatome kepsnine ne tiesioginiam kepimui. 120-130 laipsnių. Metame 3-4rukymo kaladėles. Dedame skysčių vonele. Aš pyliau vilkmerges stout. Dedame šonkaulius kaulu į apačią. Taip kepame 3 val. Kartas nuo karto apipusdami skysčiu. Po 3 val vyniojam į Folija pilam obuolių sulčių. Gerai uzsandariname. Dar 2val kepam 120-130 temp. Po 2 val išimame iš folijos. Tepam mėgstama glazūra. Temperatūra keliam iki 140-150 laipsnių. Ir kepame valanda vartydami ir pertepdami glazūra. Patiekia su keptomis bulvėmis ir mėgstamomis salotomis.

Kodėl verta dalintis?

Kiekvienas, per jūsų nuorodą, konkurse apsilankęs ir užsiregistravęs žmogus didina jūsų šansą laimėti pagrindinį prizą! 10 užsiregistravusių draugų = 10x didesnis šansas laimėti. Šiuo metu ši anketa turi 0 pakviestų draugų.

Kitų dalyvių patiekalai
Žiūrėti visus
Pagrindinius prizus bus galima atsiimti nuo 2021.09.10 iki 2021.10.01. Su nugalėtojais bus susisiekta asmeniškai.